Nieuws Parkzicht

Nieuwjaarsreceptie d.d. 6 januari 2017 in KOMKOMMERIN op PARKZICHT

Waar zijn de winters toch gebleven, het was 7 tot 8 graden boven nul deze zaterdag! Als we al gespit hadden, dan zijn wat nachten stevige vorst goed om het ongedierte weg te krijgen. De grond wordt lekker rul, maar volgens Piet Paulusma komt er binnen 8 jaar weer een elfstedentocht. Dus misschien dit jaar nog? Binnen in onze prachtige kantine was het ver boven nul en werd iedereen vanaf 10.30 uur verwelkomd met een kopje koffie. De oliebollen en appelbeignets (appelflappen) stonden al op tafel. De appelflappen waren dit jaar zelf gebakken door Anja van Vliet en de oliebollen waren dit jaar gekocht. De catering was in goede handen van de echtelieden Versluis. Er werden flink handen geschud en wat afgezoend om de spreekwoordelijke gelukwensen voor het nieuwe jaar 2018 kracht bij te zetten. Zo rond een uur of kwart over elf waren er ruim 40 man/vrouwkind; de opkomst weer als vanouds.
De nieuwe voorzitter Wim van Dijk vroeg de aandacht en kreeg die meteen toen hij ons meldde dat we ongeveer 4000 EURO te besteden hadden als presentje van ENECO omdat deze over afgelopen jaren teveel belasting had doorberekend! Deze “gift” zal welbesteed worden en het voorstel is om hiervan de kosten van beveiliging van de kantine te betalen. Rolluiken en beveiliging van de dubbele deur en toegangsdeur.
Er werd een drankje geschonken en geproost tot ongeveer 12.30 uur en de voorzitter wist in zijn toespraak te melden dat alle koffie/thee en drankjes gratis waren gesteund door de meevaller van het energiebedrijf. Om ongeveer kwart voor een werd met gezamenlijke inspanning alle kerstversiering weggehaald, deze was dit jaar verzorgd door de “damesclub”

Secr. Parkzicht Bert Versteeg